Future Maker

A jövőteremtés a gyakorlata

apple store badgegoogle store badge

A hatékony manifesztáció gyors és pihentető eszköze, mely képes megteremteni az életedben amit csak szeretnél.

A világ első jövőteremtő meditációs applikációja, melyben saját magadra szabhatod a napi megerősítéseidet, mérnöki pontossággal tervezve meg azt a jövőt, mely gyorsabban érkezik el mint gondolnád!

Mára többszáz vezetett meditáció érhető el az interneten, a legkülönfélébb ígéretekkel. Találunk meditációt gazdagságról, egészségről, boldogságról, stresszentes életről, ideális párkapcsolatról. Van ezekkel viszont egy probléma amit nem hagyhatunk figyelmen kívül: Fizikailag nincs időnk ezen témakörök meditációit minden nap végighallgatni, márpedig sok fronton küzdünk kihívásokkal nap mint nap. Sok álmunk van, sok mindent szeretnénk, sok területen van szükség maximális teljesítményre!

Ezért hívtuk életre a FUMA-t a világ első manifesztációs applikációját, melynek segítségével egy mérnök alaposságával tervezheted meg és érheted el az áhított jövőd, napi 5-15 perc személyre szabott meditációval és szuggesztiókkal melyet Te állítasz magadnak össze!

Miben más a FUMA mint más online elérhető meditációk?

Más online elérhető meditációk előnyei:

A legtöbb ingyenes, bár az eredetük és szakmaiság bizonytalan. Óriási a svédasztal, ezrével vannak meditációk a neten. Ha csak egyetlen területen akarunk dolgozni, akkor működhet, de ha több területen az már rengeteg idő.

Bizonytalan eredetű online meditációk hátrányai:

Kevés jó magyar vezetett meditáció van. Amik kiválók, sajnos javarészt angol nyerlven elérhetők, ami nem az anyanyelvünk, és ez bizony sokat számít! Ezek a meditációk többségében egyetlen területre fókuszálnak, de kinek van 3 x fél órája az egyes területekre. Sok olyan megerősítést tartalmaz amivel nem tudunk/szeretnénk azonosulni. Nem ismerjük a szerzőt, és annak szándékát. Meg kell(ene) hallgatnunk, ellenőriznünk kell(ene) a megerősítések szövegét mielőtt relaxált állapotban “magunkba engednénk”

Fuma előnyei

 • Profi hipnoterapeuták és pszichológus szakemberek fejlesztették, akiknek több mint 20-30 év szakmai tapasztalata van mind a hipnózisban, mind a mindennapi pszichológiai és terápiás munkában vagy a profitorientált szervezetek fejlesztésében.
 • Magyarul van.
 • Személyre szabott, célorientált megerősítő mondatokat állíthatsz össze.
 • Naponta legalább 1 alkalommal bárhol végezhető.
 • Internetkapcsolatra nincs szükség.
 • Az applikáció figyelmeztet, hogy ne felejtsd el.
 • Személyre szabott megerősítéseket kérhetsz, amit profi narrátoraink mondanak fel csak NEKED.
 • Egyszerű a használata és gyorsan jönnek az eredmények.
 • Külön ki vannak dolgozva előre összeállított meditációkat (un. cocktailok és shotok) egy egy területre (vizsgára, tárgyalásra, versenyre) amik a figyelem beállítása révén garantált gyors eredményeket hoznak.

Hátránya, hogy hosszú távon fizetős, de a havidíj a kapott eredményhez képest jelképes és a magyar felhasználók pénztárcájához igazított.

Kiknek hozza a legnagyobb nyereséget ez az egyedülálló fejlesztés?

Vállalkozóknak, cégtulajdonosoknak, vezetőknek

Akiknek van egy álma egy víziója a jövőről, amit a lehető legrövidebb idő alatt szeretnének elérni, megszerezve ehhez a környezetük segítségét és támogatását. A cégek és vezetőik rengeteg pénzt költenek az embereik fejlesztésére, ami egyrészt bár fontos, nagyon drága (Coaching díj: 40.000-100.000/ alkalom, Csapatépítés: 200.000-1.000.000/alkalom) másrészt valljuk be, nem mindig hozza vissza az eredményt és még kevésbé mérhető a teljesítményen. A FUMÁnál a használat gyakorisága és a fejlesztett terület (jól-lét, koncentráció, határozottság, egészséges napok száma, gyártási darabszám, motiváció, kiégés) is visszamérhető havonta és az alacsony havidíj és team kedvezmény miatt sokkal több kolléga kap segítséget, elismerést ezzel és motivációt mint a drága coaching díjjal.

Sportolóknak

A FUMA használata “Nike futócipő” a tűsarokkal szemben a 200 méteres síkfutásban. Ez egy legális dopping amit minden bajnok használ.

Tudatos Önfejlesztőknek

Akik élni jöttek erre a világra és nem lakni.

A boldog embereknek

Azon keveseknek akik tudják, hogy a végső cél az, hogy megtaláld az örömöt és a boldogságot mindenben, ami körülvesz de legfőképpen abban a csodában aki Te vagy ebben a világban.

Szülőknek

Akik nem szeretnék tétlenül nézni, hogy a gyerekeik elvesszenek ebben a rengeteg információt és feszültséget generáló világban és szeretnének valami olyan módszert adni a gyerekük kezébe ami inspiráló, fókuszba hozza a figyelmüket és rengeteg sikerélményt garantál.

A küldetéstudatos embereknek

Akik érzik, hogy van valami dolguk itt, egy küldetés, amit sikerre kell vinniük, mert tartoznak ezzel maguknak és a világnak vagy annak, akitől a tehetségüket, képességeiket és a lehetőségeiket kapták.

Diákoknak

Akik könnyedén és stresszelés és erőlködés nélkül szeretnének kézzelfogható és látványos eredményeket elérni versenyeken, vizsgákon és az iskolában. Akik szeretnék minél jobban kihasználni az elméjüket és a memóriájukat. Akik szeretnék megszeretni a tanulást. Akik szeretnének magabiztosan jelen lenni a dolgozatok írásakor, feleléskor vagy a vizsgákon.

A tudatos embereknek

Akik jelen akarnak lenni minden pillanatban és meg szeretnének élni minden folyamatot, ami történik velük mert tudják, hogy ez a világ egy különleges hely és fontos benne minden, ami körülveszi őket. Minden tanítás és minden értük való.

Tanároknak, edzőknek, segítőknek, gyógyítóknak

Ez a bizonyos X Faktor, amellyel egy segítő támogathatja és látványosan fejlesztheti azt az embert, akinek a sikeréért nap mint nap mindent megtesz de azt érzi, hogy egy bizonyos határ után nem képes tovább haladni. A FUMA abban segít ilyenkor, hogy a tanítványt belső munkára fogja, hogy képes legyen felnőni a segítői, tanítói, edzői által elé állított teljesítményszinthez.

Melyek a leggyakoribb területek ahol a tesztcsoporttal a leglátványosabb sikereket értük el?

Pénz és az anyagiak

Az a helyzet, hogy a legtöbb embernek nem azért nincs pénze, mert lusta, hanem azért mert a tudatalattijában gyerekkorból hozott un. “fékező programok futnak”. A FUMA néhány hét alatt kioldja ezeket a fékeket és új pályára állítja az életed. Tudtad? Senki nem keres többet, mit az énképében szereplő összeg +/- 10%-a. Ha kevesebbet keresünk teperni kezdünk, ha jöv valami exrta bevétel gyorsan elszórjuk. A Fumával folyamatosan kalibrálható ez az énkép.

Kiegyensúlyozott párkapcsolat

Ez az a terület, ahol a legjobban befolyásolják az életünket a tudattalan gyerekkori mintáink amit a saját szüleinktől hozunk, ha tetszik, ha nem. A FUMÁVAL képes lehetsz tudatosan felülírni az esetleges hibás programokat, “beakadásokat” és a figyelmedet azokra a képességeidre fordítani amik benned vannak csak nem használod őket. A legfontosabb felismerés és fejlődés amit a FUMA adhat a párkapcsolati témában pedig az, hogy a használó ráeszmélhet arra, hogy ha jól figyel magára és észreveszi a saját értékeit akkor idővel olyan társat képes bevonzani akire igazán vágyik minden kompromisszum nélkül. Ehhez először a saját ideálját kell megtalálnia önmagában.

Önbizalom és kitartás

Talán ez e két tulajdonság, ami nélkül nehéz boldogulni a való életben. A siker elengedhetetlen megingathatatlan önbizalom és szilárd kitartás nélkül. A jó hír, hogy mindkét tulajdonság tudatosan programozható és fejleszthető, mint eg izom. Mindkét tulajdonság a gyeremekkori mintáinkban györkeredzik, így egy leértékelő, vagy destruktív szülő rendesen be tudja tenni a pumpát a sikereink küllői közé. Az applikáció egyik legnagyobb csodája, hogy megajándékozza a felhasználót ezzel a két nélkülözhetetlen tulajdonsággal.

Egészség és vitalitás (energia)

Egy egészséges embernek száz célja van. A betegnek csak egy. Meggyógyulni. A tested nem hazudik. Előbb jelez, majd egyre erősebben üzen. A FUMA segít kijavítani azokat a tudatalatti programokat, mely a test gyógyulásához vezetnek. Folyamatosan fejlesztjük és egészítjük ki azon témákat, amik különböző egészségügyi területekhez kapcsolódnak. Az induló témák (shot) az alap egészségünkhöz kapcsolódnak, amik befolyásolják az immunrendszerünket úgy mint alvás, stressz, szorongás vagy önszeretet. “A legnagyobb stressz önmagunk nem elfogadása!” - Sellye János

Harmonikus szülő gyerek kapcsolat

Nincs nagyobb tanítónk a saját gyerekünknél. Ha szeretnétek egy könnyed, harmonikus és szerető kapcsolatot kialakítani egymással, akkor most a legjobb helyen vagy. A FUMA támogat abban hogy legyél elég jó és támogató szülő, akinek jó a gyerekének lenni

Téthelyzetek

Mindig adódnak az életünkben olyan szituációk, amikor nem bukhatunk el, nem hibázhatunk. Vizsgák, tárgyalások, ünnepi beszédek, prezentációk vagy tétmeccsek/versenyek ahol több ember előtt méretünk meg. Ilyenkor jó, ha van egy eszközünk, ami arra a rövid időre kimaxolja a képességeinket és beállítja azt a figyelem-fókuszt, ami segít elérni a kívánt célt. van egy eszközünk ami arra a rövid időre kimaxolja a képességeinket.

Ismerd meg a FUMA történetét!

Lassan 3 évtizede foglalkozunk civil kliensekkel, önfejlesztéssel, vállalkozók és sportolók teljesítményorientált fejlesztésével. Mivel életünket markánsan befolyásolják tudatalatti programjaink, hitrendszerünk és mentális állóképességünk így megbízóinknál folyamatosan alkalmazzuk a FUMA applikációban található technikákat mint a célállítás, figyelem-fókuszálás, módosult tudatállapotok, relaxációk, meditációk, hipnózis, mentális programozás vagy pontosan kidolgozott szuggesztiók. Alapvetően minden hipnózis, ami körülvesz minket és minden hathat ránk, de igazán csak az van befolyással az életünkre amire figyelünk. Jelenleg legtöbbször arra figyelünk, amit a média, az internet és a szociális médiák hálói a fejünkbe tesznek amik valljuk be nagyrészt nem rólunk szólnak hanem mások álmairól. Az applikáció használatával abban segítünk, hogy beállítjuk a figyelmedet a számodra fontos dolgokra és ha minden nap hallgatod a saját céljaidat és meditációidat, akkor képes leszel arra, hogy lekapcsolódj a külső, mások által irányított információs hálóról a belsőre, ami a Tiéd és ahol a Te vágyaid és céljaid kerülnek előtérbe. Minél jobban magadra és a céljaidra figyelsz, annál biztosabb, hogy meg tudod őket teremteni magad köré. Nem varázslatot árulunk csak egy módszert, amihez ha kellő fegyelem van benned, ami napi 5-15 perc applikáció használat és befelé figyelés, akkor csodák fognak történni Veled. A saját csodáid, amik belőled fakadnak és ezután nem mások álmait fogod nézegetni a szociális hálón, hanem a sajátodban fogsz benne élni! Tehát a két kulcsszó a FIGYELEM és a FEGYELEM. Napi 5-15 perc figyelem magadra fegyelmezetten minden nap!

Leggyakoribb kérdések a Fumával kapcsolatban?

Hány megerősítés beállítása az optimális?

Tapasztalataink szerint a legnagyobb eredményt minden esetben a FÓKUSZ hozza. Fókusz magadra, a belső tudásodra és a vágyaidra. Nincs ez másként a FUMÁ-nál sem éppen ezért maximum 4-5 megerősítő mondatot javaslunk egy-egy témában. Egy meditáció alkalmával válassz egy vagy két témát (a két témát két külön meditációba is teheted ha van több időd) és témán belül 3-5 mondatot amikre vágysz. (Ilyen téma amit kidolgoztunk pl: pénz, öngyógyítás, párkapcsolat) Válasszunk ki témánként 3-5 megerősítő mondatot, amit ismételtessünk meg a meditációban 3-4 szer, attól függően mennyi időnk van. Minél pontosabban állítjuk be a figyelmünket a vágyainkra annál könnyebben vesszük észre az ehhez vezető utat és lehetőségeket.

Mire érdemes odafigyelni a megerősítések kiválasztásakor?

A legfontosabb hogy igyekezzünk olyan mondatokat/vágyakat választani, amiket a tudatos elménkkel is reálisnak érzünk. Pl. Ha eddig 300.000 Ft volt a havi jövedelmünk, akkor ne 10.000.000 Ft-ot programozzunk, mert az a tudatos elménken fennakad. Jobb ha valami olyan megerősítést választunk, mely számunkra legalább elképzelhető, és nem a hihetetlen kategória. Tehát ha most 300 ezer forint a jövedelmünk akkor itt az 500.000-1.000.000 Ft hihetőbb és reálisabb. Ugyanez a helyzet a kilók tekintetében: lehetőleg 5-10 kg-os testsúly-változást programozzunk rövid távra. A testünk arra képes csak amit az elme el tud hinni. Van egy belső őre mindenkinek aki vigyáz rá és aki pontosan tudja mi az amit elhisz és jó nekünk és mi az ami nem segít minket vagy már itt is önbecsapás!

A reggeli meditáció vagy az esti a hatékonyabb?

Mindkettő időszaknak megvannak a maga előnyei. A reggeli meditáció tradicionális. Meghatározza az egész napunk minőségét energetikailag. Emellett reggel ébredés után még félálomban vagyunk, ami közelebb van a programozható agy- frekvenciához és egy rövidebb gyors relaxáció is elég hogy beírjuk a mondatainkat, vágyainkat az elménkbe ezért lehet rövidebb a gyakorlat. Este a tudatos elménk már szintén kevésbé éber, így a tudatalatti itt is könnyebben elérhető es az sem baj ha belealszunk a felvételbe mert akkor is bevésődnek a mondatok csak arra figyeljünk hogy este az alvás előtti lezárást tegyük a meditáció végére mert egyébként visszahoz a nappali lezárás szöveg az éber állapotunkba. Napközben is hallgathatjuk a meditációinkat amikor találunk egy nyugodt helyet ahol biztosan nem zavarnak 5-15 percig.

Mennyi idő alatt teljesülnek a programok?

Ez sok tényezőtől függ, de akár 1 héten belül is észre lehet venni a vágyainkat fele vezető változásokat a napjainkban. Van aki 1 hónap alatt elérte a kitűzött jövedelmet, van akinek 3 hónap alatt sikerült stabilizálni az új testsúlyát. Az eredmény sokszor attól függ függ mennyire vesszük ezt a “teremtési” folyamatot komolyan. Minél fegyelmezettebbek vagyunk a gyakorlat napi elvégzésében, annál biztosabban változik a figyelmünk és az életünk ezután. Bármilyen módszerrel szeretnénk változást vinni az életünkbe az annál biztosabban történik meg minél fegyelmezettebbek vagyunk. (Pl:edzés, diéta, tanulás) Az applikáció meditációi abban segítenek, hogy az úton tartanak, átírják a fejedben az elakadásaidat okozó programokat és megerősítenek abban, hogy elhidd, bármire képes vagy.

A gyerekek hány éves kortól használhatják?

Az applikációban kidolgoztunk meditációkat külön gyerekeknek 8-10 éves kortól amiket jelzünk is ( tanulás, gyerek szorongáscsökkentés, szuperhős) de a legtöbb meditáció szülői engedéllyel már 14 év felett alkalmazható. Gyerekek részére már dolgozunk egy külön applikáción, mely FumaKIDs néven kerül piaci bevezetésre, rövidesen.

Naponta többször is hallgatható?

Határozottan igen, de egy reggeli vagy egy esti programozás ajánlott. A FUMÁ-t nem lehet túladagolni, de általában csak akkor lesz több időnk többet FUMÁ-zni ha pihenünk vagy “kényszer pihenőn” (betegség, munkanélküliség ) vagyunk. Ilyenkor a sűrítés segíti a gyógyulási folyamatot. Olimpikonok, sportolók téthelyzetre készülők a világversenyeken naponta akár több témára, több alkalommal programozhatnak mint például a téthelyzetre vagy a regenerációra. Mikor mire van szükség. Nekik egy kéthetes világverseny olyan mentális kihívást jelent, hogy ha nem jól osztják be a fizikai és mentális erejüket akkor pont a végére a döntőkre fáradhatnak el a legjobban ha nem figyelnek jól magukra.

Hogyan álljunk hozzá a meditációkhoz és a FUMAzás teremtő időszakához?

Fontos megérteni, hogy amíg a fizikai világban mennél erősebben püfölünk egy fát a baltánkkal annál gyorsabban dől ki, ezzel szemben a szellemi világban az akarás az erőlködés csak árt. Szellemi szinten a finom szándék, majd annak a teljes elengedése ami működik. Tehát NEM KELL ERŐLKÖDNI AKARNI SEMMIT. A természetben a rózsa is kinyílik a megfelelő pillanatban. Ígérjük, hogy Nálad is minden megtörténik, ha HAGYOD.

Akkor is hatékony amikor kattog az agyam és folyton “elpillangózok?

Szerencsére igen. Attól, hogy az elméd mindent “megugat” mint a pincsi a járókelőket, eközben a tudatalattid mozdulatlan, nyitott és szemlélődik. Mennél többet Fumázol, meditálsz annál stabilabban fogsz tudni kapcsolódni az egyesített mezővel, ahonnan minden megtörténik egy természeti törvény kérlelhetetlenségével.

Mik azok a meditációs cocktailok?

A meditációs cocktailok egy adott témára, problémára, kihívásra általunk ajánlott és összeállított megerősítés mondatsorok, amin aztán tovább tudsz dolgozni ha szeretnél. (kivehetsz belőle vagy hozzá is tehetsz plusz megerősítéseket.) Ez egy kényelmes megoldás azoknak, akik nem szeretnék többszáz megerősításből összeállítani a meditációjukat és szeretnék, hogy fogjuk a kezüket az elején.

Mik azok a meditációs shotok?

A meditációs shotok hasonlóan a cocktailokhoz egy adott problémára, kihívásra kidolgozott RAPID megoldást nyújtanak. A shot-ok abban különböznek a cocktailoktól, hogy ezek nem variálhatók, kombinálhatók, mert nem egy megerősítés sorból állnak. Ezek egyfajta varázspirulák, melyek néhány perc alatt feloldanak egy vizsgadrukkot, vissza-altatnak, ha nem tudsz elaludni, vagy kezelnek egy migrént stb. Ezek néhány perces meditációk egy egy problémára. Gyorsak és rendkívül hatákonyak

Kik az Applikáció fejlesztői?

Tóvári Zsuzsanna Sarolta | Pszichológus, Sportszakpszichológus, Business coach, Tréner, Jógaoktató

“Több mint 20 éve beszélgetek emberekkel és segítek nekik felismerni, azokat a programokat és szabályokat a fejükben, amik megváltoztatásával az életük még jobb irányt vehet. Ha megtaláljuk és tudatosítjuk a szüleink és más tekintélyszemélyek által bevésett viselkedésmintákat, akkor utána eldönthetjük a szabad akaratunkkal, hogy merre és hogyan akarunk tovább haladni. Sok területen dolgozom (csúcsvezetők, élsportolók, civil páciensek, szenvedélybetegek, cégek és szervezetek fejlesztése, oktatás) de mindig célom volt, hogy egyszer olyan eszközt tudjak átadni, ami sok embernek tud segíteni a mindennapokban. A Future Maker applikáció végre egy olyan gyakorlati eszköz, ami egyszerűen de annál mélyebben képes emberek működésén és életén segíteni. A mindennapi lelki gyakorlataim a jóga, a zen meditáció és most már a FUMA.”

Referenciák: Sport: Magyar Vízilabda válogatott, Vasas, Honvéd, Magyar olimpiai csapat olimpikonjai Cégek: Hammel & Hochreiter, Ernst & Young, Boston Consulting Group, Bayer Hungária Kft., CIB Bank, Erste Bank, Katolikus Karitász, Open Society Institute, CEVA, Dunapack, Ecomissio, OSG, Streamnet, Sulinet, UniCredit Bank, Telekom

Oktatás: Magyar Vízilabda Szövetség, Magyar Jégkorong Szövetség, Deloitte Zrt., Magyar Nemzeti Balett, Telekom, Erste Bank, UniCredit Bank, MVM csoport, ELTE pszichológia, TE sportpszichológia

Madarász Ákos | Szoftverfejlesztő

Ákos jó néhány éves szoftverfejlesztői tapasztalattal rendelkezik. Több éve külföldön él. Szakmai érdeklődése és igényességének köszönhetően a kódolás és az informatika után az applikáció fejlesztésben mélyedt el, melynek koronagyémántja a FUMA.

Weiser István | Marketing-stratéga és író

Több mint 20 éve foglalkozik vállalkozók, vezetők fejlesztésével. Árazás specialista, szakterülete a termékteremtés, ami azt jelenti, hogyan hozzunk létre olyan terméket, amit nem neked kell eladni, hanem a piac akarja azt megvenni. Cégekből rekord idő alatt csinál piacvezetőt. Közel 500 cég eredményeit duplázta meg az elmúlt 15 évben. 7 üzleti Bestseller szerzője. Munkája során előszeretettel alkalmaz különleges, vagy kevésbé ismert innovatív eszközöket. István 16 éves korától napi rendszerességgel meditál, sikereit egyértelműen az “egyesített mező”-vel történő folyamatos kapcsolatának köszönheti. A FUMA használatát és látványos eredményeinek megosztását a vállalkozó kedvű magyarok körében személyes elhívásának tekinti.

Bakacsi Benjamin | Világlátó ötletgyáros, megvalósító

Beni 2019-ben egy 10 hónapos indiai túra során nyert betekintést a meditáció világába, egy 10 napos elvonulás alkalmával. Már akkor tudta, hogy ez egy olyan dolog aminek egyre nagyobb jelentősége lesz gyorsuló világunkban. Beni a Fuma project-managere, és az ügyfélszolgálat vezetője.

Hogyan működik, hogyan tudod kipróbálni?

Free

HUF 0/month
 • 1db saját meditáció elkészítése (5 témából 5-5 mondat elérhető)
 • 1 koktél elérés
 • 1 shot elérés
 • Webinárium kéthetente elérés
Try
Popular

VIP

HUF 4990/month
 • 3db saját meditáció elkészítése
 • Korlátlan koktél elérés
 • Korlátlan shot elérés
 • Webinárium kéthetente elérés
 • Zárt Facebook csoport tanácsadással
Try

Premium

HUF 7990/month
 • Korlátlan saját meditáció elkészítése
 • Korlátlan koktél elérés
 • Korlátlan shot elérés
 • Webinárium kéthetente elérés
 • Zárt Facebook csoport tanácsadással
 • Havi kettő saját szuggesztió elkészítése
Try

Próbáld ki bármelyik csomagot 99% kedvezménnyel 30 napon keresztül. és megfogsz döbbenni, milyen erős a tudatalatti elméd teremtő ereje! Bizonytalan vagy az eredményekben? Mi biztosak vagyunk, így 30 nap után 50% kedvezménnyel tudod folytatni bármelyik fizetős csomagunkat, cserébe csak azt kell vállalnod, hogy egy hónap alatt legalább 21 napon FUMÁZOL!

A FUMA sikereit a rendszeres használaton keresztül garantálja. Így azt szeretnénk ha Te lennél az egyike annak a Tesztelői Csoportnak, akik napi rendszerességgel használják ez a személyre szabható meditációkat tartalmazó applikációt. Ha részt veszel a programban, akkor fél áron tudod használni, viszont cserébe naponta kétszer (ajánlottan reggel és este) programoznod kell az alkalmazással a jövődet. Egy hónapban egyetlen nap maradhat ki FUMÁZÁS nélkül. Napi gyakorlatban ez úgy néz ki, hogy kettő ajánlott, de egy meditáció kötelező. Ha egy hónapban egy napnál több alkalom kimarad, a kedvezmény megszűnik. Ezzel az a célunk, hogy akik használják gyorsabban érjék el azt amit szeretnének. A tesztelői csoport résztvevőit napi 1-2 push üzenettel figyelmeztetjük a FUMA használatára.